Flat Preloader Icon

Малиша Антонијевић поново изабран за председника општине Мало Црниће

Малиша Антонијевић поново изабран за председника општине Мало Црниће

На недавно одржаним изборима, Малиша Антонијевић је потврђен као председник општине Мало Црниће, настављајући свој мандат још четири године. Приватни предузетник из Кобиља, Антонијевић је већ обављао дужност председника општине у претходном мандату.

Заменик председника општине биће Даниел Сурдуловић, возач Хитне помоћи из Куле. У истом тону, за председницу Скупштине општине поново је изабрана Горанка Стевић, инжењер технологије из Црљенца, а Данијела Станковић, трговкиња из Батуше, постављена је као њена заменица. Обе су чланице Српске напредне странке.

Новоформирано Општинско веће у Малом Црнићу чине: Александар Марковић из Калишта, Милан Марјановић из Божевца, Александар Златковић из Пожаревца, Драгиша Ђорђевић из Врбнице и Маја Лазић из Божевца.

Овај тим представља широк спектар искустава и стручности, а локална заједница се нада наставку развоја општине под њиховим вођством у наредном периоду.

Претходно ПЛАН ПРИМЕРЕ МЕРА ЗА СПРЕЧАВАЊЕ ПОЈАВЕ И ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ У ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОПШТИНЕ МАЛО ЦРНИЋЕ

ОПШТИНА МАЛО ЦРНИЋЕ

loader-image
Malo Crnice
07:39, 23/09/2024
temperature icon 15°C
ведро небо
Sunrise Sunrise: 05:23
Sunset Sunset: 17:30

Општина Мало Црниће © 2024. malocrnice.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER