Flat Preloader Icon

Руководство општине Мало Црниће посетило завршене радове на атарским путевима

Руководство општине Мало Црниће посетило завршене радове на атарским путевима

Општина Мало Црниће истиче своју посвећеност подршци пољопривредницима кроз спровођење различитих мера, а једна од значајних иницијатива је завршетак асфалтирања и уређења атарских путева. Председник општине Малиша Антонијевић наглашава да је унапређење пољопривредне инфраструктуре један од приоритета општине.

У складу с тим, увођење субвенција за пољопривредну производњу, као и субвенционисање куповине пољопривредних машина, представља део целокупне стратегије подршке пољопривредницима. Антонијевић истиче сјајну сарадњу с пољопривредницима и редовно одржава састанке како би чуо њихове потребе и жеље.

Један од важних корака у овој подршци је завршетак радова на ратарским путевима, што ће значајно олакшати рад пољопривредницима на територији општине. Овај пројекат, који се спроводи у склопу мера подршке пољопривредној политици и руралном развоју, има за циљ стварање оптималних услова за несметану пољопривредну производњу.

Председник Антонијевић наглашава да је сарадња са пољопривредницима од суштинског значаја за развој општине Мало Црниће, те изражава жељу за даљим јачањем ове везе и заједничким радом на унапређењу пољопривредне делатности у општини.

Претходно Ширење канализације у Малом Црнићу корак ка модернизацији инфраструктуре

ОПШТИНА МАЛО ЦРНИЋЕ

loader-image
Malo Crnice
05:18, 20/09/2024
temperature icon 16°C
ниски облаци
Sunrise Sunrise: 05:19
Sunset Sunset: 17:36

Општина Мало Црниће © 2024. malocrnice.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER