Flat Preloader Icon

Нови кораци ка развоју Мало Црниће узбуђено најављује изградњу новог вртића

Нови кораци ка развоју Мало Црниће узбуђено најављује изградњу новог вртића

У наредној години, Општина Мало Црниће планира изградњу модерног вртића као део амбициозног плана за инфраструктурно јачање општине. Локација за градњу вртића већ је одређена, а неопходна грађевинска дозвола је добијена, најављује председник општине Малиша Антонијевић.

Пројекат изградње вртића представља значајан корак ка побољшању услова за васпитање и образовање најмлађих становника општине. Поред вртића, планирана су и друга инфраструктурна улагања, укључујући изградњу водовода, инвестиционо одржавање атарских путева, одржавање улица у насељима, радове на објектима културе, спорта и јавне управе.

Као један од кључних пројеката, председник Антонијевић истиче “Чиста Србија”, иницијативу која подразумева изградњу канализационе инфраструктуре за насеља Мало Црниће, Велико Црниће и Салаковац. Овај пројекат има значајан еколошки аспект, доприносећи заштити воде и земље на територији општине.

Уз све наведене пројекте, буџет за 2023. годину предвиђа и значајна средства за подршку пољопривредним произвођачима, са циљем подстицања развоја ове делатности на територији општине Мало Црниће.

Претходно Манастир заова у општини Мало Црниће – место духовности и културног наслеђа

ОПШТИНА МАЛО ЦРНИЋЕ

loader-image
Malo Crnice
06:50, 20/09/2024
temperature icon 18°C
ниски облаци
Sunrise Sunrise: 05:19
Sunset Sunset: 17:36

Општина Мало Црниће © 2024. malocrnice.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER