Flat Preloader Icon

У Општини Мало Црниће, 27. августа је одржана јавна презентација нацрта Локалног плана управљања отпадом  општине Мало Црниће за период од 2024. до 2033. године.

У Општини Мало Црниће, 27. августа је одржана јавна презентација нацрта Локалног плана управљања отпадом  општине Мало Црниће за период од 2024. до 2033. године.

 Јавна расправа нацрта овог документа започета је 01. августа а завршава се 31. августа. Јавну расправу спроводи Општинско веће, а обрађивачи овог значајног јавног документа су Саобраћајни институт ”CIP” ДОО Београд, са Институтом ”WALTER KOCX” ДОО Београд, и Радна група Општине Мало црниће за израду Плана које је образовано од стране Скупштине општине Мало Црниће.

На јавној презентацији нацрт Плана је представљен од стране представника Саобраћајног института ”CIP” ДОО Београд.

Јавној презентацији присуствовали су функционери Општине Мало Црниће, представници  организација, органа, Јавног комуналног предузећа и запослени у Општинској управи.

Општи циљ Плана је успостављање дугорочно одрживог система управљања отпадом, на начин који има минималан утицај на животну средину и здравље људи, користећи савремене принципе управљања отпадом, превенцију настајања, поновно коришћење и рециклажу, третман отпада и одлагање остатка, као и подизање свести о питањима управљања отпадом. Развијањем Локалног плана управљања отпадом одредиће се приоритети и стратешки оквир за поступање и третман отпада који је у складу са националним и ЕУ прописима за управљање отпадом и Стратегијом управљања отпадом Републике Србије.

Претходно ПЕТНАЕСТА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ за 2024. годину

ОПШТИНА МАЛО ЦРНИЋЕ

loader-image
Malo Crnice
21:03, 16/09/2024
temperature icon 11°C
ниски облаци
Sunrise Sunrise: 05:15
Sunset Sunset: 17:44

Општина Мало Црниће © 2024. malocrnice.ls.gov.rs Powered by DIGITALHOUSEPOWER